Knowit Secures Blogg

Spetskonsulten med det stora hjärtat

Välkommen Thomas Sunesson!

Thomas_vitVälkommen Thomas Sunesson, varför börjar du på Knowit Secure?

–  Jag fick ett erbjudande om ett spännande arbete där jag både kunde arbeta som konsult inom säkerhet i Linköping med omnejd och samtidigt ha rollen som biträdande kontorschef och arbeta med att coacha medarbetarna på kontoret i Linköping

Vad är roligast med att jobba med säkerhet?

– Säkerhet är roligt och spännande för att säkerhet ofta griper in i många olika delar av en organisation. Detta gör att när man arbetar med säkerhet får man insyn i många olika delar av en verksamhet.  Samtidigt är det utmanande eftersom detta innebär att man ofta måste lära sig nya saker vid varje uppdrag innan man kan ta sig an och lösa kundens problem.

Thomas är seniorkonsult med bred kunskap inom området informationssäkerhet med fokus på Identity och Access Management. Han arbetar både med att utifrån kundens krav utforma lösningar och att som projektledare leda införandet av lösningar.

Thomas har mer än 30 års erfarenhet inom IT området. Han har arbetat med design, implementation och försäljning av IT system. De arbetsuppgifter som han har haft har sträckt sig från programmering och programutveckling för att därefter, utifrån kunders krav definiera lösningar. Han har därefter arbetat i olika roller med införande av IT lösningar för olika organisationer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on februari 25, 2014 by in Våra medarbetare.

Blogginlägg

Följ oss på Twitter

Skriv din mailadress här så får du alla nya blogginlägg postade till dig.

%d bloggare gillar detta: