Knowit Secures Blogg

Spetskonsulten med det stora hjärtat

Välkommen Gustav Nordenskjöld!

Patrick Wolle, Peter Lindstedt, Gustav Nordenskjöld & Maylis Karlsson

Välkommen Gustav Nordenskjöld, varför börjar du på Knowit Secure?

– Jag har följt Knowit Secure sedan bolaget startade och har imponerats av deras mogna leverans och erbjudanden. Det känns oerhört roligt att få vara med att fortsätta utveckla affären samtidigt som jag har möjlighet att genomföra uppdrag ute hos kund. Sen är det självklart trevligt att arbeta med gamla kollegor igen.

Vad är roligast med att jobba med säkerhet?

– Säkerhetsarbetet är oerhört varierande vilket gör att det hela tiden känns utvecklande och spännande. Det är också roligt att kunderna kommer från alla typer av branscher och storlekar. Det ger ytterligare variation och en insyn i verksamheter som man annars inte kommit i kontakt med. Kundernas olika förutsättningar skapar även en varierad kravbild där ambitionsnivån och möjligheterna skiljer sig markant mellan uppdragen.

Gustav har lång erfarenhet av uppdrag och åtaganden inom IT- och informationssäkerhet. Som konsult har han varit involverad i flertalet projekt åt stora säkerhetsmedvetna företag, myndigheter och organisationer, både inom Sverige och internationellt. Han har bland annat arbetat med penetrationstester, säker systemutveckling, PCI DSS revisioner, säkerhetsgranskningar, incidenthantering och IT-forensiska utredningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on februari 10, 2015 by in Våra medarbetare.

Blogginlägg

Följ oss på Twitter

Skriv din mailadress här så får du alla nya blogginlägg postade till dig.

%d bloggare gillar detta: