Knowit Secures Blogg

Spetskonsulten med det stora hjärtat

Välkommen Emma Svensson!

Emma Svensson (svartvit)

Nu har det blivit dags att välkomna Emma Svensson till Knowit Secure! I sin roll som marknads- och säljassistent kommer Emma bland annat att arbeta med bloggen och våra övriga sociala kanaler. Besöker du något av våra seminarier kommer det vara hon som drar i trådarna, står som avsändare för inbjudan och som hälsar er välkomna. Passande nog kommer Emma närmast från en roll som projektledare!

Bland de projekt som Emma har medverkat i går det bland annat att återfinna risk- och sårbarhetsanalyser samt genomförandet av en nulägesanalys. Intresset för it-säkerhet har däremot funnits sedan tidigare då Emma har en masterexamen inom informatik. Under sina studier har hon exempelvis granskat informationssäkerhetspolicies, läst kurser inom bland annat IT governance med fokus på strukturer, processer och ramverk samt inom diagnos och design av verksamhet och it.

Detta är inte Emmas enda akademiska examen utan hon har även en ekonomie kandidatexamen med inriktning mot företagsekonomi och marknadsföring. Hon är driven och nyfiken och vi är stolta att välkomna henne till oss på Knowit Secure!

Emmas masteruppsats behandlar outsourcing och backsourcing av it-lösningar, närmare bestämt varför organisationer väljer att outsourca respektive backsourca it-relaterade aktiviteter och funktioner samt hur de förutsättningar som gällde vid beslutet om att outsourca kan förändras under en outsourcingprocess. Klicka här för att läsa Emmas masteruppsats.

One comment on “Välkommen Emma Svensson!

  1. Pingback: Emma Svensson förebild för masterprogrammet | Knowit Secures Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on juni 13, 2016 by in Våra medarbetare.

Blogginlägg

Följ oss på Twitter

Skriv din mailadress här så får du alla nya blogginlägg postade till dig.

%d bloggare gillar detta: