Knowit Secures Blogg

Spetskonsulten med det stora hjärtat

Välkommen Anna Borg!

Vi har nu den stora äran att välkomna Anna Borg till oss på Knowit Secure! Anna har under de senaste tio åren varit verksam på den internationella marknaden där hon bland annat har arbetat inom rollerna IT and Information Security Specialist, Data Privacy Officer och Information Security Risk Manager. Annas kompetens är främst inom riskhantering, säkerhetsstyrning och efterlevnadskontroll. Hon har även gedigen erfarenhet av att bland annat granska policies och riktlinjer, processer samt standarder inom it- och informationssäkerhet.

Anna, varför tycker du att det är kul med säkerhet?

Anna Borg (konsultprofil, svartvit)
Anna Borg

– Hur kan man inte tycka att säkerhet är kul och spännande? It- och informationssäkerhet, eller bristen på detta, påverkar i stort sett allt i dagens samhälle. Ju mer digitaliserade vi blir, desto viktigare blir säkerhet och detta gäller i alla led. Tidigare skiljde man ofta på säkerhet för företag och för privatpersoner, men idag är allt sammankopplat. Säkerheten hos företag påverkar privatpersoner, antingen direkt eller indirekt, och många gånger gäller även det omvända förhållandet.

En av de roligaste och mest spännande aspekterna av mitt yrke är utmaningen att skapa en övergripande säkerhetslösning som omfattar allt ifrån styrning och tekniska lösningar till medarbetarnas säkerhetsmedvetenhet. Lösningen måste också uppfylla interna behov och externa krav samtidigt som den inte får vara alltför komplicerad.

Hur kommer det sig att du sökte dig till Knowit Secure?

Anna Borg (svartvit)

Charlotta Rudoff, Peter Lindstedt, Anna Borg och Niklas Volcz

– Efter att ha jobbat mot den internationella marknaden i många år har jag inte haft särskilt stor insikt i den svenska säkerhetsvärlden. Knowit Secure tillhör dock ett av de företag som har stått ut ifrån mängden och det beror främst på tre orsaker: gott rykte om hög professionalism, spännande och prestigefyllda uppdrag samt den samlade säkerhetskompetensen hos medarbetarna. Chansen att få samarbeta med den spetskompetens som finns hos Knowit Secure är nästan oemotståndlig om man är intresserad av säkerhet! När jag fick veta att Knowit Secure hade öppnat ett kontor i Malmö var det ett enkelt val att söka mig hit.

Vill du också börja hos oss på Knowit Secure? Tycker du, precis som Anna, att säkerhet är både kul och spännande – klicka här för att se våra lediga tjänster!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on juni 14, 2016 by in Våra medarbetare.

Blogginlägg

Följ oss på Twitter

Fel: Twitter svarade inte. Vänta några minuter och uppdatera den här sidan.

Skriv din mailadress här så får du alla nya blogginlägg postade till dig.

%d bloggare gillar detta: