Knowit Secures Blogg

Spetskonsulten med det stora hjärtat

Grattis till QSA:n Max!

Max Korkkinen QSA (svartvit)

Vår egen Max kan sedan april i år titulera sig QSA (Qualified Security Assessor) och han gör därmed kollegorna Victor Langåssve, Gustav Nordenskjöld och Frank Arne Stamland sällskap. I och med detta ökar vår kapacitet att genomföra PCI DSS-revisioner och skydda kortdata. Stort grattis Max!

Sent i höstas kunde vi berätta att Max gick en översiktskurs i juridik och planerade att ta en CISSP med målet att bli QSA för PCI DSS. Nu har vår driftiga kollega betat av samtliga av dessa framtidsplaner.

Att Max numera kan titulera sig QSA innebär att han lever upp till de krav som PCI Security Standards Council ställer. PCI är en global organisation som bibehåller, utvecklar och främjar standarder inom betalkortsbranschen (läs mer här).

På Knowit Secure uppmuntrar vi våra kollegor att certifiera sig. Vi lägger upp en plan för certifieringar som ligger i linje med utvecklingsplanen och stöttar varandra hela vägen i mål. Våra kollegor har redan ett fyrtiotal certifieringar och fler är på gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on juni 15, 2016 by in PCI DSS, Våra medarbetare.

Blogginlägg

Följ oss på Twitter

Skriv din mailadress här så får du alla nya blogginlägg postade till dig.

%d bloggare gillar detta: