Knowit Secures Blogg

Spetskonsulten med det stora hjärtat

Mikael Tanner deltar i konferensen Sundsvall 42

skarmavbild-2016-10-03-kl-13-36-20

Den 19 oktober medverkar kollegan Mikael Tanner i konferensen Sundsvall 42. Temat för hans föreläsning är Privacy by Design och hur verksamheter kan använda sig av detta koncept för att säkerställa att de uppfyller kraven i den nya dataskyddsförordningen. Föreläsningen, som Mikael har valt att kalla Saving Ryan’s Privacy, avslutas med ett antal handfasta tips om vad som är lämpligt att göra på både kort och lång sikt fram till dess att förordningen träder i kraft.

Sundsvall 42 har arrangerats ända sedan 1988 och hålls under vecka 42 varje år. Bakom konferensen står arrangören Bron, en ideell förening med målet att bidra till verksamhetsutvecklingen i det digitala samhället, till en digital och innovativ samhällsomvandling. Läs mer om detta och anmäl dig till årets konferens här!


Mikael Tanner arbetar som säkerhetskonsult på Knowit och har en unik kombination av djup juridisk kompetens inom säkerhetsområdet samt en bred teknisk bakgrund. Han kommer närmast från Säkerhetspolisen (Säpo) där han bland annat har arbetat med säkerhetsskydd, interna regelverk och underrättelsearbete. Mikael har även en mångårig erfarenhet från det privata näringslivet, i form av såväl kund som leverantör avseende it-relaterade frågor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on oktober 4, 2016 by in It- och informationssäkerhet, Utbildning i säkerhet, Våra medarbetare.

Blogginlägg

Följ oss på Twitter

Fel: Twitter svarade inte. Vänta några minuter och uppdatera den här sidan.

Skriv din mailadress här så får du alla nya blogginlägg postade till dig.

%d bloggare gillar detta: