Knowit Secures Blogg

Spetskonsulten med det stora hjärtat

Knowit visar sin breda GDPR-kompetens i upphandling

Knowit har vunnit Ale kommuns direktupphandling avseende projektledare för implementering av den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Bakom anbudet ligger en god teaminsats och vi är såklart väldigt glada och stolta över att få mottaga följande motivering för tilldelningsbeslutet:

Knowit har den längsta och bredaste erfarenheten av att arbeta med implementering av dataskyddsförordningen av de leverantörer som lämnat anbud. Det framgår bl a av att Knowit har en utvecklad metodhandbok – Nuläge + av Dataskyddsförordningen, GDPR – som används inom företaget och av att Knowit är involverad i flera olika implementeringsprojekt av dataskyddsförordningen i stora organisationer, såväl inom enskild som offentlig sektor, vilka kännetecknas av komplexa informationsflöden och en rik flora av olika systemstöd, IT-lösningar och verksamhetsprocesser. Knowit har till det aktuella anbudet dessutom fogat en projektplan som just visar på en medvetenhet hos leverantören om bredden och komplexiteten av verksamheter i en kommun och där bedömningen är att projektplanen kan genomföras under den tid och med de resurser som står tillbuds.

För information om de GDPR-tjänster som vi på Knowit erbjuder, besök vår hemsida här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on april 28, 2017 by in It- och informationssäkerhet.

Blogginlägg

Följ oss på Twitter

Skriv din mailadress här så får du alla nya blogginlägg postade till dig.

%d bloggare gillar detta: