Knowit Secures Blogg

Spetskonsulten med det stora hjärtat

It-säkerhetsexpert som gillar fordon

Tycker du att cybersäkerhet är något av det mest spännande och roligaste som finns? Det är också en stor fördel om du har erfarenhet av fordonsindustrin, it-säkerhetsarkitektur eller säkerhetstester. Just nu är det lite extra fokus på fordon eftersom vi bygger upp ett kompetensnav i Göteborg inom området.

ska%cc%88rmavbild-2016-09-12-kl-13-14-25Kanske gillar du sjuk humor och har någon konstig hobby? Då kommer du nog att trivas hos oss på Knowit Secure. För oss är det viktigt att alla utvecklas och mår bra. En del i det är att vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad och att vi vill att våra kollegor ska ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Vad kommer du att arbeta med?
Du kommer att arbeta med säkerhetsarkitektur och/eller säkerhetstester på allt från webbapplikationer och nätverk till obskyra inbyggda system. En viktig del i arbetet är att ge våra kunder råd om hur de ska förbättra sina arbetssätt och metoder för att bygga in säkerhet i produkterna. Därför är det viktigt att du även har kunskap om utvecklingsmodeller och säkerhetsstandarder.

Många av uppdragen är i multinationella koncerner och det är viktigt att du är flytande i både engelska och svenska. Våra kunder finns främst i närområdet, men resor inom och utanför landet kan förekomma.

Vi söker dig som:
– har arbetat minst tre år med it-säkerhetsarkitektur, systemutveckling, programvaruutveckling eller som penetrationstestare
– har erfarenhet av fordonsindustrin eller motsvarande
– är kreativ och tänker utanför sandlådan
– brinner för att designa och säkerhetstesta alla typer av system
– vill bli uppskattad och lyssnad till för dina idéer, ditt driv och ditt engagemang
– älskar människor och du bryr dig om andra

Vi ser även gärna att du har något av nedanstående:
– erfarenhet av kodgranskning
– erfarenhet av att arbeta med PTES samt OWASP
– certifieringar såsom CISSP, CEH eller OSCP

Knowit Secure AB
Vi arbetar med hela spannet av säkerhetsfrågor, från strategiska ledningsfrågor till djup teknik inom till exempel it-forensiska utredningar och säkerhetsanalyser av nya mobila plattformar. Vi har många av Nordens mest spännande kunder, allt från blåljusmyndigheter till banker och mindre kommunikationsbolag. Att vi dessutom är ett av de mest lönsamma och snabbast växande bolagen i branschen gör livet lite lättare.

Knowit Secure är en del i Knowitkoncernen med kontor i Sverige och Norge. I Sverige ligger de i Stockholm, Linköping, Göteborg och Malmö. Vi växer kraftigt och passerar snart fyrtio medarbetare.

Vi tar löpande emot ansökningar och behandlar dem kontinuerligt, så se till att ansöka direkt genom att maila CV och personligt brev till secure@knowit.se.

Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare som är bra på it- och informationssäkerhet. Även om ovanstående beskrivning inte skulle kännas helt rätt får du gärna höra av dig med en spontanansökan. Maila den till oss på secure@knowit.se.

Blogginlägg

Följ oss på Twitter

Skriv din mailadress här så får du alla nya blogginlägg postade till dig.

%d bloggare gillar detta: