Knowit Secures Blogg

Spetskonsulten med det stora hjärtat

It-säkerhetsspecialist

Tycker du att it-säkerhet är något av det mest spännande och roligaste som finns? Det är också en stor fördel om du har erfarenhet av it-säkerhetsarkitektur, säker systemutveckling eller säkerhetstester. Förhoppningsvis gillar du sjuk humor och har någon konstig hobby. Då kommer du nog att trivas hos oss på Knowit Secure.

För oss är det viktigt att alla utvecklas och mår bra. En del i det är att vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad och att vi vill att våra kollegor ska ha en bra balans mellan arbete och fritid.

ska%cc%88rmavbild-2016-09-12-kl-13-14-25Vad kommer du att arbeta med?
Du kommer att arbeta med it-säkerhetsarkitektur, säkerhetstester eller säker systemutveckling inom allt från webbapplikationer, nätverk till IAM-system och obskyra SCADA-system. En viktig del i arbetet är att ge våra kunder råd om hur det ska åtgärda problemen på långsiktig basis. Därför är det viktigt att du även har kunskap om att bygga system på ett säkert och hållbart sätt.

Många av uppdragen är i multinationella koncerner och det är viktigt att du är flytande i både engelska och svenska. Våra kunder finns främst i närområdet, men resor inom och utanför landet kan förekomma.

ska%cc%88rmavbild-2016-09-12-kl-13-18-05Vi söker dig som:
– har arbetat minst tre år med it-säkerhet
– är kreativ och tänker utanför sandlådan
– brinner för att arbeta med säkerhet i alla typer av system, ju konstigare desto bättre
– vill bli uppskattad och lyssnad till för dina idéer, ditt driv och ditt engagemang
– älskar människor och du bryr dig om andra

Vi ser även gärna att du har något av nedanstående:
– erfarenhet av penetrationstester
– erfarenhet av kodgranskning
– erfarenhet av att arbeta med PTES samt OWASP
– certifieringar som CISSP, CEH eller OSCP

Knowit Secure AB
Vi arbetar med hela spannet av säkerhetsfrågor, från strategiska ledningsfrågor till djup teknik inom till exempel it-forensiska utredningar och säkerhetsanalyser av nya mobila plattformar. Vi har många av Nordens mest spännande kunder, allt från blåljusmyndigheter till banker och mindre kommunikationsbolag. Att vi dessutom är ett av de mest lönsamma och snabbast växande bolagen i branschen gör livet lite lättare.

Knowit Secure är en del i Knowitkoncernen med kontor i Sverige och Norge. I Sverige ligger dem i Stockholm, Linköping, Göteborg och Malmö. För denna annons söker vi medarbetare i Norrköping. Du som arbetar i Norrköping kommer att tillhöra Linköpingskontoret, men vara på uppdrag i Norrköping med omnejd. Vi växer kraftigt och passerar snart fyrtio medarbetare.

Vi tar löpande emot ansökningar och behandlar dem kontinuerligt, så se till att ansöka direkt genom att maila CV och personligt brev till secure@knowit.se.

Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare som är bra på it- och informationssäkerhet. Även om ovanstående beskrivning inte skulle kännas helt rätt får du gärna höra av dig med en spontanansökan. Maila den till oss på secure@knowit.se.

Blogginlägg

Följ oss på Twitter

Skriv din mailadress här så får du alla nya blogginlägg postade till dig.

%d bloggare gillar detta: