Vill du satsa på en pergola över pool?

Har du funderat på att ha en pergola över pool? Att ha en pergola över pool är kanske inte att rekommendera, men du kan ha den bredvid din pool! Det för att skapa en plats att vara på då det inte badas! En pergola är idag som ett extra rum kan man säga. Du kan förgylla din utomhusmiljö på ett mycket bra sätt eftersom du kan placera den nästan var du vill. Den kan vara fristående så väl som den kan göras som en tillbyggnad på en fasad.

Pergola vid poolen är inte fel

Det går inte riktigt att ha en pergola över pool, då är det bättre med ett pooltak. Men du kan satsa på att ha på ditt pooldäck. Väljer du dessutom att ha en med både väggar och tak, så kan du få en plats som är skyddad på ett bra sätt. Dels kan du få skugga när solen är för het, dels få lite skydd om det skulle börja regna. Tak och väggar består oftast av lameller som går att stänga och öppna vid behov. Du kan även skydda dig själv mot vinden på det sättet.

Hitta en pergola som passar dig

Oavsett om du ska ha din pergola vid poolen, på terrassen eller ute i din trädgård så finns det ett ställe du kan vända dig till. De heter PergolaDirekt. Hos dem har du en hel del olika modeller av pergolor. Du kan med fördel kika in på deras hemsida för att se deras olika smarta lösningar som de har.