Smart att använda cortenplåt i din trädgård

Något du kan satsa på, det är att använda cortenplåt i din trädgård. Cortenplåt till er trädgård finns att hitta hos Kantstål. Det i form av rabattkanter eller metallstödkanter som det även kallas. Ibland kallas dessa även kort och gott för just kantstål. Det som är så smart med dessa kantstöd är att du kan forma dem som du vill samt sätta samman flera av dem till en enda lång enhet. De passar bra att ha runt rabattkanter, men även på andra platser i din trädgård där du vill göra en avgränsning. Då de är tillverkade i cortenplåt så kommer de att få en vacker rostpatina.

Kantjärn av corten

Genom att använda dig av cortenplåt i din trädgård så slipper du använda dig av kantstenar. Det finns många fördelar med att ha kantstöd istället. Till exempel så kan du bulta samman flera stycken så att de bildar en enda lång enhet. Det ger dig en stabil och följsam linje som kommer att vara densamma år efter år. Det till skillnad från kantsten som har en förmåga att flytta på sig efter ett tag.

En annan fördel detta kantstöd har är att den är enkel att montera och enkel att sammanfoga. Du får med fästbleck, bultar och muttrar. Skulle du inte vilja ha rostfärgad cortenplåt så finns det även andra alternativ. Bland annat varmförzinkat / galvat och svart pulverlack med grundfärg.

Andra bra produkter för trädgården

Hos Kantstål har du inte bara kantstöd för rabatter utan de erbjuder även en hel del annat så som:

  • Krukor
  • Markstål
  • Trädgaller
  • Trädringar
  • Odlingsramar

Kika gärna in på deras hemsida för att se hela deras utbud.